Ik ben Inge Vullings Jenniskens. De natuur is voor mij altijd iets geweest wat niet los van mij stond maar onderdeel van mij was. Ik heb altijd het voorrecht gehad om op te groeien in een natuurlijke omgeving. Ik vond het heerlijk om als kind in een boom te klimmen en er de eerste tijd niet meer uit te komen. Alleen al om de levenskracht te ervaren van de bomen en planten om mij heen. De natuur inspireert en fascineert mij. De natuur heeft overal een antwoord op.

Ook het stukje natuur wat mens heet trok mijn aandacht en zo belande ik in de zorgsector. Uiteindelijk heb ik 15 jaar lang als verpleegkundige op een neurologie afdeling gewerkt.  Maar daarlangs bleef ook de complementaire zorg mijn aandacht trekken. Dit resulteerde in een driejarige opleiding tot Herborist. Opleiding bloesemtherapie, mineralen leer, therapeutic touch, reconnective healing en de reconnection, intuïtieve ontwikkeling, Ontwikkelen van een eigen lijn essences/bloesemremedies, wandelcoaching, ecotherapie (nog mee bezig) en het geven van lessen  Ik leerde op een andere manier omgaan met aandoeningen en ziektebeelden. Ook preventieve zorg en voeding waren een onderdeel van deze opleidingen.

Inge

Ik bleef nog een tijdje werkzaam in de reguliere zorg. Maar ik miste hier voor mijn gevoel een stuk persoonlijke aandacht. Ook kreeg ik soms moeite met symptoom bestrijding i.p.v. te zoeken naar de oorzaak. Het zou mooi zijn als de reguliere zorg en complementaire zorg samen door een deur zouden kunnen. Beide los van elkaar, maar ook samen kunnen bijdragen aan de gezondheid van de mens. 

Tijdens een consult in de praktijk of in het bos zal ik d.m.v. een gesprek en observatie kijken wat het beste bij u past qua behandeling. Meestal zal het een combinatie zijn van bovenstaande therapieën en een energetische behandeling om het zelfhelend vermogen van het lichaam aan te spreken.  Dit uiteraard in overleg.
Ik werk met zowel volwassenen als kinderen.